STÄDLY Favicon

Företag

Välkommen hem till Sveriges nya städbolag.
Välj Städly när du vill vara säker på att få det snyggt och rent.

STÄDLY Logo Dark

Vi finns här för dig

Städly ser till att ni har en ren och välstädad arbetsplats. Så enkelt är det faktiskt. Vi lovar att ni når oss när det behövs, och att det är enkelt och smidigt att ta in städtjänster från oss!

Våra städtjänster

Kontorsstädning

Med Städly får ert företag en prisvärd, kvalitetssäkrad kontorsstädning med personlig service. Det spelar ingen roll hur stort det är. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och svar på era frågor.

Lokalvård

Vi städar trappor, källarutrymmen, tvättstugor, förråd och allt annat som kan få plats mellan fyra väggar. Det spelar ingen roll vilken lokal ni har, vi kan städa den!

Byggstädning

Vi städar före, under och efter byggnation, så att ni kan fokusera på det ni kan bäst. Smidiga städlösningar och suveräna priser, kontakta oss idag!

Butiksstädning

Er butik är ansiktet mot kunderna. Vi hjälper er att hålla den skinande ren och hygienisk för bästa möjliga kundupplevelse. Kontakta oss för en personlig konsultation!

Skola och förskola

Ett städ som håller skolan ren och fräsch och som inte stör skoldagen. En god arbetsmiljö för elever och lärare. Vi hjälper er så att ni kan fokusera på de som är viktiga!

Trappstädning

Professionell och smidig trappstädning för fastigheter, hyrehus och BRF:er. Vi är smidiga och har suveräna priser. Håll er trappa fräsch! Kontakta oss för en offert!

BRF och Hyreshus

Vi städar självklart alla utrymmen i ert gemensamma hus, för er och era hyresgästers skull! Håll förråden, tvättstugan och trapporna rena med Städly!

Fönsterputs

Professionell fönsterputsning från Städly ger ert företag skinande rena fönster och snabb, personlig service. Inga fönster är omöjliga! Kontakta oss för en offert.

Gym och restaurang

Vi städar ert gym eller restaurang så att era kunder vill komma tillbaka om och om igen. Fokusera på det som är viktigt, så sköter vi resten! Smidigt städ på en tid som passar er verksamhet, 24/7.

Ett städ du kan vara säker på

Vi gör vardagen enklare för både företag och privatpersoner. Våra kunder är hjärtat i det vi gör.
Därför är vi en av favoriterna på Facebook, Offerta, Google, Reco och Thatsup!

⭐⭐⭐⭐⭐

Offerta

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

reco

⭐⭐⭐⭐⭐

thatsup

⭐⭐⭐⭐⭐

Våra priser

Alla våra tjänster omfattas av vår enkla prisstruktur. Inga dolda avgifter.

Privat

229kr/tim

Efter Rutavdrag

Med städning från oss på Städly blir din vardag enklare och bekvämare. Frigör din tid och kom hem till ett nystädat hem.

Flytt

27kr/m²

Efter Rutavdrag

Vi garanterar alla våra flyttstäd.
Är den nyinflyttade inte nöjd åtgärdar
vi det snabb och utan krångel.

Företag

349kr/tim

Alltid Billigt

Professionell och kvalitetssäkrad städning. Vårt utbud av städtjänster täcker in alla delar av företagets städbehov.

Call Now Button